söndag 27 maj 2012

En lugn och skön helg

Helgen som varit har vi tagit det rätt lugnt, njutit av familjen, slappat och ätit. Lördag förmiddag jobbade Niklas halv dag, han föreslog att Jacob kunde komma med till jobbet. Och lyckan var total för Jacob som önskat att få fara till pappas jobb, Adam var ju då istället inte så glad för även han vill gära hänga med. Snart kanske det är Adams tur men han är ännu så liten och har mycket svårt att sitta stilla och ännu mera svårt att låta bli att pilla på allt, alltså inte det bästa sällskapet på ett site-kontor. Jacob hade printtat ut massa pyssel som han fixat med, efter arbetsdagens slut, for de två stora pojkarna på KFC på lunch. mycket nöjd Jacob som kom hem kl. 13.

Adam och jag var hemma, det var också mysigt och fridfullt. En bra förmiddag utan trots och bråk. På eftermiddagen körde vi till Johannesburg och http://www.sandtoncity.com. Jag fick inhandlat födelsedagspresenter åt båda födelsedagsbarnen i familjen. Känns bra att ha det undan stökat för nästa helg är Niklas borta på jakt och sedan är det födelsedagsveckan :)
Massor med folk på Sandton, jobbigt mycket och barnen var småjobbiga mellan varven men i det stora hela gick det bra. Skönt att bara storsa runt och titta och fönstershoppa, finns så mycket fint där men DYRT.  Vi var på café och sedan for vi hem. Väl hemma var alla trötta och hungriga så det blev att snabbt fixa tonfisksallad och batong.

I dag söndag har vi inte gjort något. Niklas och Adam har varit på cykeltur medan Jacob och jag fixade lunch och bakade muffins. Men det är i stora hela vad som hänt. Nu sover Adam, Niklas tog Jacob med sig och for för att tanka bilen och inhandla vatten och ev. hyra film. Skönt ibland att ha en hemmadag. Kameran har vilat den också så har inga nya bilder att bjuda på :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar