söndag 6 maj 2012

Bara vara

Denna helgen har vi tagit det lugnt här. I går var vi faktiskt körande till Johannesburg, eller Sandton. Vi besökte Sandston city, ett stort köpcenter med massor av affärer. Där skulle man lätt ha kunnat spendera flera hundra euron eller tusentals rand men vi köpte faktiskt ingenting. Lunchen intogs på McDonalnds, på barnens önskan (första McDonalds besöket sedan vi kom hit) och kaffe + kaka, drack och åt vi innan vi for hem. Men det var skönt att fönstershoppa och på Toys R Us var vi säkert en timme men vi tittade bara. Skall nog tillbaka dit i maj för att insförskaffa Adams 2 års present. Tänk att det bara är en månad kvar tills våran lillprns blir 2 år!

Niklas och Jacob var på 4D bio och det tyckte de båda var roligt, och Jacob tyckte det var spännande. De hade även hunnit besöka Mandela torget medan Adam och jag strosade kring i affärer.
Vi har börjat inse nu att det nästan alltid blir bästa då vi delar upp oss och tar ett barn var. Inte så stor skillnad på vem av pojkarna man går med, ensamma är de beskedliga och medgörliga men tillsammans blir det en shoppingkatastrof.

Idag söndag, har vi mest njutit av det soliga och fina vinterväder som de har här i Sydafrika. Niklas var på joggingtur och vi andra cyklade (adam satt på). Lagat mat, bakat äppelpaj och ikväll stekt plättar. En vanlig familjesöndag.

     Adam och jag på cykeltur förra veckan
          Pojkarna sover ju numera tillsammans :)
          Vägen som går bakom vårt hus, såhär ser det ut här i Deneysville.

2 kommentarer:

  1. Låter int som att d går nån nöd på er där i Afrika ;P haha Häälit med uppdateringar och bilder sis, vill se mera mera ;D

    SvaraRadera
  2. Ska försöka uppdatera och fota mera, du vet ju att vi inte är de flitigaste fotograferna....

    SvaraRadera