söndag 20 maj 2012

Söndagen den 20 maj

Nu är det söndagkväll och helgen börjar lida mot sitt slut. Inga större aktiviteter har vi gjort. Niklas var på schakaljakt i går kväll/natt, så jag och pojkarna hade hyrt Lejonkungen 2 och såg på den samtidigt som vi mumsade på pizza. Pojkarna var glada då jag såg hela filmen med dem.

I dag så var vi till stonehaven och åt mat, en restaurang som ligger vid folden. Perfekt ställe för barnfamiljer, fanns 4 hopptält och lekplats för barnen att leka på, medan man väntade på maten eller efter man ätit klart. På söndagar har de buffé som man får välja mat från (även ala carte lista fanns), vi valde att äta från buffén för en gångs skull även om jag annars sällan väljer det. Maten var helt ok, inget att klaga på. Barnens buffé bestod av pommes, korvar, nuggets, fiskpinnar och vårrullar, efterätt var godis och glass. Så de var ju mer än nöjda. Jacob sa på hemvägen att han gärna far till den restaurangen igen. Fanns även ankor som man fick mata och hönor som sprang lösa.

Kallare nätter har det varit hela denna vecka, till och med -3 var det en morgon då Niklas for till jobb. Dagstemperaturen är forsättningsvis över 20 grader, soligt så gott som varje dag men idag var det kalla vindar som blåste.

Bildregn från dagen:

 Jag och Adam. Adam var helt renklädd då vi åkte hemifrån, även om det kanske inte ser ut så här...

 Lekplatsen skymtar bakom staketet.

 Ett av de fyra hopptälten.

På väg till bilen upptäckte vi denna höna som hade ett helt gäng med kycklingar. Kycklingarna var bra kamuflerade, ser du dem?

 Trötta pojkar i bilen på vägen hem. Tugnt att vara på restaurang.
Men efter vilan så var man fulla av bus igen. Tyckte Adam och Jacob hade så naturliga miner så fastän Niklas blundar så blev bilden bra. Om någon undrar varför 2 av 3 ser ut som om de varit i slagsmål så är detta inte fallet. Niklas var på schakaljakt och Adam spelade fotboll här inne och höll ögonen på bollen och sprang därför rakt in i dörren...

2 kommentarer:

  1. Blir glad av att se hur jättelyckliga och glada pojkarna ser ut, Kram Stina

    SvaraRadera
  2. Vilket äventyr ni är på! Roligt att läsa om vardagen i utlandet, jag skall absolut besöka din blogg fler gånger!

    SvaraRadera